Зелена еколошка церада за камионе

Зелена еколошка церада за камионе

Камионске цераде морају бити водоотпорне, отпорне на ветар и сунце јер је њихова примарна намена да штите терет. Тканина обложена ПВЦ-ом и органска силиконска церада су примери уобичајених материјала за цераду. Ови материјали могу одговарати различитим намјенама током транспорта камионом, осим што имају одличну издржљивост и једноставно се чисте и одржавају.

Опис

Опис производа

Карактеристике производа су:

Карактеристике: ПВЦ камионска церада
Процес: премазивање
Материјал: ПВЦ
Тежина: прилагодљива
Тип снабдевања: Подршка прилагођавању
Температура: нормална температура
Употреба: широко се користи у покривачима камиона, бродова итд.
Величина: може се прилагодити
Боја: зелена / може се прилагодити
Предности производа: еколошки пријатељски, без мириса / водоотпоран / отпоран на високе температуре / отпоран на старење / склопив / лако се складишти / згушњава и отпоран на хабање / против смрзавања

Тхе цонструцтион оф Камионске цераде је такође кључни фактор у њиховој издржљивости.. Поред тога, цераде помажу да издрже лоше временске прилике, као што су интензивни ветрови, јака киша и високе температуре. За спољашње примене где је изложеност елементима честа, цераде су савршене. Због њихове снаге, камионске цераде савршени су за ситуације у којима је потребно покрити опрему или робу током транзита, истовремено пружајући заштиту од абразије и убода.

Камионска церада покривачи нуде транспортним фирмама не само заштиту од временских прилика, већ и сигурност утовара, ефикасност и усклађеност са правилима. Њихов циљ је да гарантују ефикасан и безбедан транспорт робе уз смањење могућности несрећа, кашњења и штете. Цераде су сигуран, ефикасан и економичан избор за транспортне компаније, поред тога што им помажу да задрже позитивну репутацију и стекну поверење својих клијената.

Камионске цераде се користе у транспортној индустрији за заштиту терета камиона од временских фактора, укључујући ветар и кишу. Они су дуготрајни, водоотпорни и састављени су од полиетилена високе густине. Ве ат ЈИНЛОНГ Цераде нуде персонализоване цераде у широком распону ГСМ дужина.

 

Коментара

Још увек нема рецензија.

Будите први који ће рецензирати “1ТП3Т”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Наш сертификат

Будите у контакту

Хубеи Јинлонг Гроуп је посвећена професионалној изради комада тканине више од 30 година.