Hnědá plachta na nákladní auto proti stárnutí

Hnědá plachta na nákladní auto proti stárnutí

PVC autoplachta tkanina je vynikající plachtovina, která je voděodolná, odolná proti slunci, dešti a roztržení. Většinou se používá ke stínění nákladní auto náklad před nepříznivým počasím a dalšími faktory životního prostředí během přepravy. Je přenosný, vyznačuje se přísným výrobním procesem a vykazuje mimořádnou odolnost a odolnost proti stárnutí. Aby byla zaručena životnost a ochranný účinek plachty, musí uživatelé zvolit vhodné specifikace, provádět běžné čištění a kontroly a věnovat pozornost údržbě.

Popis

Popis výrobku

Vlastnosti produktu jsou:

Vlastnosti: Hnědá plachta na nákladní auto proti stárnutí
Postup: Natírání
Materiál: PVC
Hmotnost: Přizpůsobitelné
Typ dodávky: Podporuje přizpůsobení
Teplota: normální teplota
Použití: Široce používané v pokrytí nákladních automobilů, lodí a tak dále
Barva: Hnědá/přizpůsobitelné
Velikost: Přizpůsobitelné
Výhody produktu: ochrana životního prostředí, žádný zápach/vodotěsnost/odolnost vůči vysokým teplotám/odolnost proti stárnutí/skládání/snadné skladování/zahušťování, odolnost proti opotřebení/odolnost proti mrazu

Pro ty bez zkušeností a plachta může vypadat jako prostě další kus látky. Nicméně, výběr plachta je pro odborníky v autodopravě stejně důležité jako vozidlo samotné. Ve skutečnosti, jak ostřílení profesionálové v oboru vědí, plachty na nákladní auta přicházejí v přibližně tolika variantách jako přívěsy. Výsledkem je, že nejlepší možnost ochrany jednoho typu nákladu nemusí být nejlepší pro jiný.

Většina dopravců může příležitostně přepravovat různé zboží, proto si musí být vědomi různých typů autoplachet a kdy je použít. JLONG je známý tím, že je to jediné kontaktní místo pro řešení plachet. Poskytujeme různé požadavky na plachty, abychom zajistili, že každý řidič kamionu dostane to, co potřebuje. Nabízíme široký výběr zboží, které se hodí téměř na každý typ nákladního automobilu a přívěsu.

Stručně řečeno, plachty jsou specializované nástroje vyrobené pro určité účely spíše než jen ochranné kryty. Pro kamioňáky je výběr vhodné plachty zásadní pro zaručení bezpečnosti a kvality jejich zboží; nyní můžete například porovnat ocelové plachty s plachtami ze dřeva nebo jakoukoli jinou možností plachtování.

 

 

 

Recenze

Zatím nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Brown anti-aging truck tarpaulin“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Náš certifikát

Zůstaňte v kontaktu

Hubei Jinlong Group se věnuje profesionální výrobě kusu látky již více než 30 let.