PVC permatomas didelio tinklelio brezentas

PVC permatomas didelio tinklelio brezentas

PVC skaidrus didelis tinklinis tarpas yra tam tikras skaidrus audinys, sudarytas iš PVC (polivinilchlorido) medžiagos, kuri, be įprastų PVC medžiagos savybių, tokių kaip atsparumas dilimui ir korozijai bei hidroizoliacija, pasižymi geru blizgesiu ir skaidrumu. Toks audinys dažnai naudojamas norint sukurti permatomą įspūdį įvairioms prekėms, įskaitant reklaminius skydus, palapines, lietpalčius ir šviesdėžus.

apibūdinimas

Prekės aprašymas

Produkto savybės yra šios:

Savybės: PVC permatomas didelio tinklelio brezentas

Procesas: dengimas
Medžiaga: PVC
Svoris: pritaikomas
Tiekimo tipas: palaiko pritaikymą
Temperatūra: Atsparus aukštai temperatūrai / užšalimui
Naudojimas: Įvairūs / platūs naudojimo būdai
Spalva: geltona/mėlyna/balta/pritaikoma
Produkto privalumai: aplinkos apsauga, nėra kvapo / atsparus vandeniui / atsparumas aukštai temperatūrai / atsparumas senėjimui / lankstymas / lengvas sandėliavimas / storinimas, atsparumas dilimui / atsparumas užšalimui

Kai nori pirkti statybas brezentas, tai tampa lemiama. Turint patikimą idėją, lengviau gauti tai, kas geriausia jūsų poreikiams. Suprask Tarp Gamyba Kalbant apie brezentą, yra įvairių spalvų variantų. Taip yra dėl to, kad kiekvienas iš jų turi skirtingą reikšmę. Kadangi mėlyni brezentai yra plačiausiai prieinami, tikriausiai juos matėte visur. Tačiau tam tikri brezento atspalviai turi tam tikrą paskirtį.

Galima įsigyti skaidrių brezentų, skirtų įvairiems paviršiams ir objektams uždengti. Naudodami brezentą pagerinsite regėjimą. Jis taip pat geriausiai tinka vaizdo ir saugumo poreikiams. Tai suteiks skaidrumo ir apsaugos. Baltas brezentas gali būti naudojamas norint suteikti šešėlį, išlaikant natūralų šviesos lygį patalpoje. Ryškios spalvos brezentai, ypač raudoni arba oranžiniai, dažniausiai naudojami statybvietėse, siekiant atkreipti dėmesį į uždengtus objektus, vietas ar reikmenis, nes jie yra aiškiai matomi.
Taigi, pirkdami kokybišką statybinį brezentą, pagalvokite, kuris iš šių atspalvių jums labiausiai tiktų. Žalios, mėlynos arba rudos spalvos brezentai dažniausiai naudojami lauke. Tai yra viena iš geriausių statybinių brezentų, skirtų laikinoms pastogėms ar kraštovaizdžio tvarkymui. Stipriausios ir sunkiausios brezento spalvos yra tamsiai mėlyna, pilka arba juoda. Taip yra dėl UV dangos, kurią jie dažnai gauna. Taigi, tai padeda apsaugoti juos nuo saulės žalos. Be to, tamsesni brezentai efektyviau sulaiko šilumą ir palaiko vėsą.

Be to, galite atrasti vinilo ir polietileno medžiagos, naudojamos kamufliažiniams brezentams kurti su įvairiais raštais. Jie puikiai tinka saugojimui ar net medžioklei ar stovyklavimui. Dabar, kai žinote apie įvairius atspalvius, turite į juos atsižvelgti perkant kitą kartą. Naudojant statybinį brezentą reikia ypatingo atsargumo. Juk norisi apsaugoti patalpose esančius objektus ir užtikrinti, kad visi būtų saugūs.

Apibendrinant, jei norite gauti statybinį brezentą, bus naudinga kreiptis pagalbos į JLONG. Jie turi daugybę pasirinkimų. Iš jų gausite įvairių dydžių ir formų brezentą.

 

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, įvertinęs „PVC transparent large mesh tarp“

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mūsų sertifikatas

Palaikykite ryšį

„Hubei Jinlong Group“ profesionaliai gamina audinio gabalą daugiau nei 30 metų.