Сферни вањски шатор на надувавање

Сферни вањски шатор на надувавање

Овај сферни шатор на надувавање на отвореном има јединствен дизајн, лако се поставља и има добру стабилност. Његово велики капацитет и супер водоотпорни чине камповање сигурнијим и удобнијим. Било да се ради о планинама, језерима или морима, добар је пратилац за ваше авантуре на отвореном, омогућавајући вам да цените лепоту природног света и уживате у забави камповања.

Опис

Опис производа

Карактеристике: Сферични шатор на надувавање на отвореном
Процес: ПВЦ
Материјал: технички памук/4д полиестер/ПВЦ ваздушни стуб/ТПУ провидни филм
Тежина: око 69 кг (укључујући додатке)
Тип снабдевања: Подршка прилагођавању
Температура: нормална температура
Густина: број предива
Употреба: камповање на отвореном
Величина: Проширена величина: 4650к4650к2450мм
Величина за складиштење: 1200к800к800мм
Боја: армијско зелена
Прибор: брушени ексери к16; чекић за млевене ексере к1; уже за ветар к8; торба за складиштење к1; пумпа високог притиска к1; сет комплета за одржавање
Предности производа: сферни дизајн / интегрисани ваздушни стуб / прозрачан и удобан / изузетно велики простор / УВ заштита / водоотпорни основни материјал / јак и стабилан

Један од најважнијих делова камповања је одабир шатора на надувавање, јер ће корисност и квалитет вашег шатора имати велики утицај на ваше искуство.

Ових дана, у спортским продавницама се може наћи низ сорти шатора, од којих свака има јединствене карактеристике и предности. Шатори на надувавање су једно од решења које је у последње време све популарније.

Инвентивнији и савременији дизајн ан шатор на надувавање или надувавање нуди практичност и једноставност подешавања. Због ових предности, ова врста склоништа је најпрактичнији избор. будући да је резултат све већи број путници се одлучују за куповину шатора на надувавање за њихова камповања, јер поједностављују многе задатке.

Коментара

Још увек нема рецензија.

Будите први који ће рецензирати “1ТП3Т”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Наш сертификат

Будите у контакту

Хубеи Јинлонг Гроуп је посвећена професионалној изради комада тканине више од 30 година.