850 gsm PVC sátorszövet Sötétítő lángálló, UV-álló sátorszövet

850 gsm PVC sátorszövet Sötétítő lángálló, UV-álló sátorszövet

A 850 gsm-es Blackout PVC sátorszövet robusztus opció, amelyet számos felhasználásra terveztek. Duplával PVC bevonat az égésgátlásért, UV-álló és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a DIN 4102 B1 és M2 európai követelményeknek, valamint a BV, SGS, CE és mások tanúsítványainak, ez a szövet tele van jellemzőkkel.Öntisztító tulajdonságával, hosszú élettartamával, ellenálló képességével UV sugárzásnak és hosszabb használatnak köszönhetően a 850 gsm-es PVC sátorszövet tartósságot garantál. Ez egy szilárd lehetőség a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, mivel kivételes szakító- és nagy szakítószilárdsággal, valamint hegesztési leválási szilárdsággal rendelkezik. Anti-ultraibolya (UV) kezeléssel is rendelkezik, és PVDF vagy akril kezelési lehetőségeket kínál, ami javítja a sokoldalúságot és a különféle igényekhez való kompatibilitást.

Leírás

termékleírás

A termék jellemzői a következők:

Jellemzők:
1.850 gsm blackout sátorszövet PVC-ből
2. Erős hámlási képesség hegesztéskor.
3. Kiváló szakítószilárdság és szakítószilárdság
4. Anti-ultraibolya terápia (UV).
5. PVDF vagy akril felhordása
850 gsm PVC Sátorszövet poliészter fonalak és szövési formák különböző kombinációit használhatjuk. Ez megváltoztatja a szakítószilárdságát, a szakítószilárdságát stb. Ezen túlmenően az összetétel megváltoztatásával, hogy lehetővé tegye az FR, antisztatikus, légmentes vegyszerállóságot stb., beállíthatjuk a vastagságot és PVC szerkezete film a súly kezeléséhez. Ezenkívül a PVC fólia keménysége határozott kézérzetet okozhat. A gyártás során többféle technológiát alkalmazhatunk (például késes bevonat, meleg laminálás, ill hideg laminálás) különféle anyagok felhasználásához. Egy másik dombornyomó henger dombornyomott vagy matt mintát hozhat létre az anyagon. Így alakíthatjuk át az ipari szöveteket az egyedi igények kielégítésére. OEM gyártóként a JINLONG New Material anyagok széles skáláját kínálja, változó stílusokkal és követelményekkel, vagy teljesen megrendelésre is elkészíthető.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: "850 gsm PVC tent fabric blackout flame retardant UV resistant tent fabric"

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tanúsítványunk

Tartsa a kapcsolatot

A Hubei Jinlong Group több mint 30 éve foglalkozik egy darab szövet professzionális elkészítésével.