UZY Bang Digital 15000 trekjes 0% 2% 3% 5% Nicotine LED-display Wegwerp-e-sigaretten

(8 klantbeoordelingen)
$6.68

Maak kennis met de UZY Bang Digital – een ultramoderne e-sigaret voor eenmalig gebruik die maar liefst 15.000 trekjes biedt. Met een reeks nicotinesterktes, waaronder 0%, 2%, 3% en 5%, komt dit apparaat tegemoet aan diverse voorkeuren.

Uitgerust met een intuïtief LED-display, de UZY Bang Met Digital kunnen gebruikers gemakkelijk hun gebruik en de levensduur van de batterij controleren. Of je nu op zoek bent naar een nicotinevrije ervaring of een sterkere trek, deze wegwerp-e-sigaret zorgt voor tevredenheid bij elk trekje.

Ervaar het gemak en de innovatie van de UZY Bang Digital: een e-sigaret voor eenmalig gebruik, ontworpen om uw vapen naar een hoger niveau te tillen ervaring.

Bereik Korting
10 - 29 $10.89
30 - 59 $8.25
60 - 99 $7.61
100 - 199 $7.28
200 + $6.68
Duidelijk
Opmerking: Willekeurige smaak verwijst naar willekeurige zendingen, 1 smaak per doos, 10 stuks per doos        

Belangrijkste redenen om te kopen

  • Uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties.
  • Opvallende esthetiek en onderscheidend vermogen.
  • Concurrerende prijzen met snelle waarde.
  • Meerdere keuzes snel geleverd.
  • Klantenservice voor gemoedsrust en snelle reacties.
Betaalmethoden
Artikelnummer: N.v.t Categorie: Label:
Over verzendkosten: De gecombineerde verzendkosten worden automatisch door het systeem berekend nadat u de verzendbestemming heeft gekozen tijdens het afrekenen. Maak kennis met UZY Bang Digital, een geavanceerde wegwerp-e-sigaret met maar liefst 15.000 trekjes en aanpasbare nicotine-opties van 0%, 2% , 3% en 5%. Dit geavanceerde apparaat is voorzien van een LED-display dat realtime informatie biedt voor een gepersonaliseerde vape-ervaring. Met een strak ontwerp en oplaadbare mogelijkheden is de UZY Bang Digital onderscheidt zich in de wereld van wegwerpartikelen e-sigaretten. Activeer het apparaat moeiteloos en geniet van een verscheidenheid aan heerlijke smaken, van exotische fruitige melanges tot verfrissende muntondertonen. Verhoog uw vapenreis met de trekjes met hoge capaciteit, aanpasbare nicotineniveaus en moderne functies van UZY Bang Digital, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet op het gebied van wegwerp-e-sigaretten.

Functies

  • 850 mAh ingebouwde batterij
  • Oplaadbaar
  • Efficiënte en consistente stroomtoevoer
  • 20 ml voorgevuld e-liquid
  • 0% 2% 3% 5% Nicotineniveau
  • Maak bijna tevreden 15000 trekjes
  • Led scherm

Smaaklijst

1.Aardbei Watermeloen2.Bosbes op ijs3.Perzik Mango Ananas4.Druivenijs5.Watermeloen ijs6.Perzik ijs7.Aardbei Kiwi8.Bosbessen Framboos9.Kiwi Passievrucht10.MR Blauw11.Triple Mango ijs12.Red Energy ijs

Verzendmethoden

We werken samen met UPS/DHL/FEDEX/DPD enz. We kiezen de juiste verzendoptie, afhankelijk van het land van levering, om ervoor te zorgen dat u uw producten zo snel mogelijk ontvangt. Verzending naar de Verenigde Staten duurt meestal 10 dagen. Verzending naar Europese landen duurt meestal 12 tot 15 dagen en we zullen de logistieke informatie in realtime bijwerken. We verzekeren u van een probleemloze ervaring omdat wij voor het inklaringsproces zorgen en er geen belasting is. gemaakte kosten. Wij garanderen dat 100% van onze producten de inklaring doorstaat.
Kies uw smaken

Aardbei Watermeloen, Bosbes op ijs, Perzik Mango Ananas, Druivenijs, Watermeloen ijs, Perzik ijs, Aardbei Kiwi, Bosbes Framboos, Kiwi Passievrucht, MR Blue, Triple Mango ijs, Red Energy ijs

Nicotine

2%, 5%

8-recensies voor UZY Bang Digital 15000 puffs 0% 2% 3% 5% Nicotine LED display Disposable e-cigarettes

  1. Lente Christus

    erg tevreden. artikelen werken goed

  2. Jamie Jasper

    Geweldig! Geweldige kwaliteit! Werkt prima met cartridges en de verpakking was top. Het wachten waard! KOOP MET VERTROUWEN!

  3. Marico Dewey

    De verkoper verzendt binnen één dag. De bezorgsnelheid is geweldig

  4. Alice Morrison

    De kwaliteit is zeer goed. Bedankt voor het monster dat door de verkoper is verzonden

  5. Jessie Noa

    Ik ben zeer tevreden met uw verzendsnelheid. Ik zal binnenkort nog een aankoop doen

  6. Laurel Raymond

    Ik ben enorm onder de indruk van de hoge kwaliteit van het product. De geleverde service was uitstekend en de levering was ongelooflijk snel. Het is ook fijn om te weten dat het overgaat

  7. Borg Bakker

    De verkoper heeft alle douaneproblemen opgelost. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit. De gasten houden van de smaak van aardbei-watermeloen. Ik zal de volgende keer meer bestellen. BEDANKT

  8. Rory Sofie

    Standaard 5-sterrenbeoordelingen per platform omdat de koper geen tijdige beoordelingen heeft achtergelaten.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht, kunnen een recensie achterlaten.