Хубеи Јинлонг Нев Материалс Цо., Лтд.

Хубеи Јинлонг Нев Материалс Цо., Лтд. се налази у граду Суизхоу, провинција Хубеи. Предузеће се простире на површини од преко 200 хектара, са грађевинском површином од 45.000 квадратних метара.

Има више од 1.500 запослених, укључујући више од 50 инжењера високог нивоа и више од 100 инжењера средњег нивоа. Ми смо високотехнолошко предузеће, ПВЦ церада произвођач материјала и добављач ПВЦ церада у Кини. Компанија је пре много година увела линију за производњу композитног рекламног материјала увезену из Немачке и постала једна од прве три домаће компаније које су производиле светлеће кутије за инкјет тканине. Ми углавном производимо ПВЦ флексибилни банери, ПВЦ цераде, готове цераде, флексибилни резервоари за воду и шатори на надувавање, који се широко користе у отвореним сунцобранима, водоотпорним покривачима, пољопривреди, култури, спорту и другим областима.

Наше производне линије покривају 100 различитих артикала у 5 категорија. Поседује читав низ производних линија за основно ткање, каландрирање, премазивање, ламинирање, фарбање и штампање. Нема потребе за заваривањем, а наше цераде долазе у ширинама до 5,5 метара. Штавише, имамо опрему за топлотно заваривање, УВ штампање и аутоматско сечење која може да креира финалну робу на основу поруџбина узорака и цртежа клијената. Прихватамо поруџбине од ОЕМ-а и ОДМ-ова.

ЗАШТО ИЗАБРАТИ НАС

НАБАВКА НА ЈЕДНОМ ШАЉУ
МЕНТ СИСТЕМ

32 године + предузеће за сертификацију војног квалитета

Фокусирајући се на индустрију материјала за шаторе више од 30 година, правећи само комад тканине за професију, постепено је израстао у лидера у индустрији.

301ТП3Т+ континуирано улагање у трошкове истраживања и развоја

Сваке године се улаже више од 301ТП3Т улагања у истраживање, а ми сарађујемо са домаћим и страним универзитетима на успостављању постдокторских мобилних станица и изградњи више центара за истраживање и развој.

301ТП3Т+ цена предност

Почевши од извора истраживања и развоја, настављамо са оптимизацијом производјонски процеси и нивои управљања, значајно смањујући трошкове продаје производа.

991ТП3Т+ задовољство услугом Са стопом задовољства корисника од преко 991ТП3Т, Голден Драгон се истиче и постепено постаје најбољи избор за многе купце.

ЈИНЛОНГ ВЛАДИ ЦЕЛину
СЕРИЈА ПРОИЗВОДНИХ ЛИНИЈА

Наши производи укључују рекламне материјале, материјале за надстрешнице, херметичке материјале, материјале за филмове за надстрешнице, материјале за декорацију зграда и хитне случајеве, и могу се прилагодити према захтевима купаца за све врсте готових производа. Широко се користи у војсци, хитним случајевима, транспорту, индустрији, пољопривреди, култури и спорту, заштити животне средине, медицинским, цивилним и другим областима.

ШИРОКА ПРИМЕНА

Подручје примене

Материјали производа културног туризма
Рекламни материјал
Материјали производа културног туризма
Материјали за узгој базена
Логистика и транспортни материјали
Шатор, мембрана и тканина брзих врата
Пусти видео