Bang PI10K: 10k bloss, 0%-5% Nikotin, LED-skärm, uppladdningsbar e-cigarett

$5.71

Bang PI10K är en innovativ elektronisk engångscigarett designad för vuxna som söker ett alternativ till traditionell rökning. Denna eleganta enhet har en skäregg uppladdningsbar mekanism och en intuitiv LED-display, vilket säkerställer att användarna enkelt kan övervaka sin användning och batteritid. Finns i olika nikotinstyrkor – inklusive 0%, 2%, 3% och 5% – den tillgodoser olika preferenser och behov, från de som vill njuta av upplevelsen utan nikotin till de som söker en starkare träff. PI10K utmärker sig med hög puff räkna, erbjuder en utökad vaping-upplevelse före kassering. Dess användarvänliga design, kombinerat med bekvämligheten av att vara engångs- och laddningsbar, gör den till ett attraktivt val för både nya och erfarna vapers som letar efter en pålitlig, krånglig elektronisk cigarett.

  Skynda dig! Försäljningen slutar om:
RäckviddRabatt
10 - 29 $9.25
30 - 59 $6.85
60 - 99 $6.50
100 - 199 $6.32
200 + $5.71
  • Bang PI10K: 10k bloss, 0%-5% Nikotin, LED-skärm, uppladdningsbar e-cigarett

    $5.71

    Begär ett återuppringning

    •  Leverans & retur

      Leverans

      Butiksleverans FRI

      1-3 arbetsdagar

      Hem eller utlämningsställe från £35,00 FRI

      På alla dina beställningar för hem- eller utlämningsställe

      Returnerar

      lämna tillbaka

      Vi accepterar byten och returer av oanvända och otvättade plagg inom 30 dagar från inköpsdatum (14 dagar under försäljningsperioden).

      Returer i butik FRI

      Din retur kommer vanligtvis att behandlas inom en vecka till en och en halv vecka. Vi skickar ett returmeddelande via e-post för att meddela dig när returen har slutförts. Det kan ta 1–3 arbetsdagar innan återbetalningar tas emot till den ursprungliga betalningsformen när returen har behandlats.

    •  Ställa en fråga

      Bang PI10K: 10k bloss, 0%-5% Nikotin, LED-skärm, uppladdningsbar e-cigarett

      $5.71

      Ställa en fråga

        Beräknad leverans: 星期日, 4 月 28 – 星期四, 5 月 02  (Exkl lör, sön)
        ... folk tittar på detta just nu

        Dela med sig
      Garanterad säker utcheckningFörtroende
      Fraktkostnader kommer att beräknas automatiskt när du väljer en fraktdestination under kassan. Använda vägledning: Dra ut silikonpluggen. Riv av klistermärket. Låt den stå i 3 minuter efter att du har rivit av klistermärket, sedan kan du använda den. Lista över smaker:
      1. Vattenmelon is
      2. Mangoglass
      3. Americano
      4. Jordgubbskiwi
      5. Persika Mango Vattenmelon
      6. Blåbäris
      7. Royal Grape Ice
      8. Jordgubbsvattenmelon
      9. Kiwi Passionsfrukt Guava
      10. Syrligt äpple hallon
      Original RandM fabriksprodukt för en förbättrad kundupplevelse. Lätt att använda och hantera, vilket gör den perfekt för resor eller dagligt bruk. 56 fantastiska smaker med olika snygga mönster att välja mellan. Integrerat 850mAh batteri med Type-C laddningsport Mesh coil-teknik för förbättrad smak och MOD av e-cigarett. En mängd olika saltvolymer tillgängliga för att passa olika länders e-cigarettpolicyer. FAQ: Om produkten: F1: Hur gör man en beställning? A1: Välj den mängd du behöver, kontakta oss sedan för faktiska bilder och färger. Vi ordnar hämtning i lager efter ditt val. F2: Kan vi sätta vårt varumärke (logotyp) på produkten? A2: Ja, vi kan skriva ut ditt varumärke (logotyp) på Vape penna. Om oss: F1: Är du en tillverkare? A1: Ja, vi är en erfaren tillverkare med patenterade formar och produktionslinjer. F2: Vilken är din huvudsakliga produktlinje? A2: Vi är specialiserade på Vape Pen, Vape Mod, engångsvapeoch elektroniska cigaretter. Om logistik: F1: Vilken är din leveranshamn? A1: Vår närmaste hamn är Hong Kong, Kina. F2: Hur lång tid att förbereda leverans efter att du har lagt en beställning? A2: Kan vanligtvis skickas inom 3 dagar. F3: Vilken logistik använder du? S3: Vi använder flygtransport, tar 3~7 dagar för leverans (beroende på destinationsland) via UPS, DHL, Fedex, TNT, EMS, Air express, etc. F4: När kan jag spåra min beställning? S4: Efter att paketet har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande med spårningsnumret. F5: Några problem med att tullklarera varor? A5: Vi samarbetar med professionella logistik- och transportföretag för att säkerställa smidig tullklarering. Om returer och byten: Alla produkter inspekteras strikt innan de packas för att säkerställa en defektfrekvens på mindre än 1%. Om några defekter uppstår under transport eller felaktig användning, skickar vi dig en ersättning i din nästa beställning. Köpare kan returnera varan/varorna för återbetalning inom 7 dagar från den dag då varan/varorna togs emot, och köparen är ansvarig för returfraktkostnaden. Varan/varorna måste returneras i exakt samma skick som när den levererades. Köpare kan returnera varan/varorna för återbetalning om de inte är enligt beskrivningen eller har kvalitetsproblem inom 7 dagar från den dag då varan/varorna mottogs. Köparen måste stå för returfraktkostnaden, baserat på skicket på varan/de mottagna varorna. Välkommen till Kontakta oss: Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Ditt e-postmeddelande kommer vanligtvis att besvaras inom 24 timmar. Om du inte får vårt svar, vänligen skicka din e-post igen, så svarar vi så snart som möjligt.
      Välj dina smaker

      Vattenmelonglass, Mangoglass, Americano, Jordgubbskiwi, Persikamangovattenmelon, Blåbärsis, Royal Grape Ice, Jordgubbsvattenmelon, Kiwi Passionsfrukt Guava, Syrligt äpplehallon

      Nikotin

      0%, 2%, 3%, 5%

      Baserat på 0 recensioner

      0.00 Övergripande
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Bli den första att recensera “Bang PI10K: 10k Puffs, 0%-5% Nicotine, LED Display, Rechargeable E-Cigarette”

      Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

      Recensioner

      Det finns inga recensioner ännu.

      SKU: Bang PI10K: 10k bloss, 0%-5% Nikotin, LED-skärm, uppladdningsbar e-cigarett Kategorier: ,
      Min vagn
      Stänga önskelista
      Stänga nyss sedda
      Kategorier
      Välj din valuta